Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Machold, D."'
Autor:
Stummer, S., Salar-Behzadi, S., Viernstein, H., Martien, R., Hoyer, H., Perera, G., Bernkop-Schnürch, A., Dürrigl, M., Hafner, A., Filipović-Grčić, J., Glatter, O., Kulkarni, C., Chemelli, A., Wang, X., Ratzinger, G., Wirth, M., Gabor, F., Teskac, K., Pelipenko, J., Kristl, J., Doktorovova, S., Silva, A. M., Lopes, C. M., Martins-Lopes, P., Souto, E. B., Vangenechten, R., BACKX, I., Radl, S., Brandl, D., Heimburg, H., Khinast, J. G., Dietzel, M., Sommerfeld, M., Rinderhofer, A., Suzzi, D., Hörmann, T., Iannuccelli, M., Simon, L. L., Schongut, M., Stepanek, F., Hungerbuhler, K., Toschkoff, G., Machold, D., Gattringer, M., Steiner, H., Frascione, D., Saba-Lepek, M., Diwoky, C., Opriessnig, P., Stollberger, R., Almer, G., Mangge, H., Prassl, R., Brüßler, J., Marxer, E. E. J., Becker, A., Schubert, R., Nimsky, C., Bakowsky, U., Ambrus, R., Pomázi, A., Kocbek, P., Szabó-révész, P., Looser, B., Vaisman, A., Blasco, A., Koller, D. M., Balak, N., Scheibelhofer, O., Moor, J., Hörl, G., Heigl, N., Fraser, S. D., Marić, L., Homšek, I., Meindl, C., Roblegg, E., Pieber, T. R., Fröhlich, E., Souza, A. L. R., Andreani, T., Doktorovová, S., Gremião, M. P. D., Teskač, K., Kreft, M. E., Leitinger, G., Letofsky-Papst, I., Zimmer, A., Kürti, L., Kis, L., Veszelka, S., Szabó-Révész, P., Deli, M. A., Sinner, F., Falk, A., Muzzio, F., Baumgartner, S., Govedarica, B., Srčič, S., Valant, A. Zupančič, Mikac, U., Sepe, A., Smikalla, M., Urbanetz, N. A., Antal, I., Kállai, N., Luhn, O., Mola, J. H., Ruszkai, A., Balogh, E., Dredán, Klebovich, I., Neub, N., Dietrich, S., Petrak, D., Köhler, M., Eckardt, G., Finke, J. H., Schur, J., Gothsch, T., Beinert, S., Lesche, C., Büttgenbach, S., Kwade, A., Müller-Goymann, C. C., Evans, N. D., Cascone, S., De Santis, F., Lamberti, G., Titomanlio, G., Barba, A. A.
Publikováno v:
Scientia Pharmaceutica
Probiotic microorganisms have been shown to provide specific health benefits when consumed as food supplements or as food components. The main problem of such products is the poor survival of the probiotic bacteria in the low pH of gastric fluid. How
Autor:
Iddrisu, Yussif1 (AUTHOR) yiddrisu@tatu.edu.gh, Oliveira Lopes, Rui1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Creative Industries Journal. Jan2024, p1-25. 25p. 12 Illustrations.
Publikováno v:
Granular Matter; Nov2024, Vol. 26 Issue 4, p1-13, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Coatings Technology & Research; Mar2023, Vol. 20 Issue 2, p485-499, 15p
Autor:
Biesemann, Nadine, Margerie, Daniel, Asbrand, Christian, Rehberg, Markus, Savova, Virginia, Agueusop, Inoncent, Klemmer, Daniel, Ding-Pfennigdorff, Danping, Schwahn, Uwe, Dudek, Markus, Heyninck, Karen, De Tavernier, Evelyn, Cornelis, Sigrid, Kohlmann, Markus, Nestle, Frank O., Herrmann, Matthias
Publikováno v:
Science Translational Medicine; 2/1/2023, Vol. 15 Issue 681, p1-14, 14p
Autor:
Weigler, F.1 (AUTHOR) fweigler@atb-potsdam.de, Scaar, H.1 (AUTHOR), Franke, G.1 (AUTHOR), Mellmann, J.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Drying Technology. 2017, Vol. 35 Issue 8, p985-993. 9p. 4 Color Photographs, 3 Diagrams, 3 Charts, 1 Graph.
Publikováno v:
AAPS PharmSciTech; Jan2021, Vol. 22 Issue 1, p1-16, 16p
Autor:
Boehling, Peter, Jacevic, Dalibor, Detobel, Frederik, Holman, James, Wareham, Laura, Metzger, Matthew, Khinast, Johannes G.
Publikováno v:
AAPS PharmSciTech; Jan2021, Vol. 22 Issue 1, p1-16, 16p
Autor:
Gaiano, Nicholas, Fishell, Gord
Publikováno v:
Annual Review of Neuroscience. 2002, Vol. 25 Issue 1, p471. 20p.