Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Machado, Bruno Dalazen"'
Autor:
Machado, Bruno Dalazen
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UDESCUniversidade do Estado de Santa CatarinaUDESC.
Made available in DSpace on 2016-12-06T17:42:05Z (GMT). No. of bitstreams: 1 PGPV14DA009.pdf: 2537608 bytes, checksum: 52becf46e22999496c3c26525a0865d0 (MD5) Previous issue date: 2014-10-07
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível
Externí odkaz:
http://tede.udesc.br/handle/handle/518
Autor:
Machado, Bruno Dalazen
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UDESCUniversidade do Estado de Santa CatarinaUDESC.
Made available in DSpace on 2016-12-08T16:44:40Z (GMT). No. of bitstreams: 1 PGPV11MA090.pdf: 2054510 bytes, checksum: 32647b7dea5bdc407d1fddadc50c5cc7 (MD5) Previous issue date: 2011-07-18
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecn
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecn
Externí odkaz:
http://tede.udesc.br/handle/handle/1136
Autor:
Bianchini, Carlen Bettim, Arriola, Nathalia Darminia Aceval, Seraglio, Siluana Katia Tischer, Costa, Ana Carolina de Oliveira, Ribeiro, Deise Helena Baggio, Komatsu, Roberto Akitoshi, Machado, Bruno Dalazen, Amboni, Renata Dias de Mello Castanho, Fritzen-Freire, Carlise Beddin
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 7; e993975192
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 7; e993975192
Research, Society and Development; v. 9 n. 7; e993975192
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 7; e993975192
Research, Society and Development; v. 9 n. 7; e993975192
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The uvaia is a fruit native to Brazil that has been recognized for its high content of bioactive compounds. However, this fruit is highly perishable and, therefore, transforming it into pasteurized pulp is an alternative to increase its consumption a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::8c15767235fe0be663753126028aa7e6
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/5192
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/5192
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Machado, Bruno Dalazen1, MagroI, Maicon1, Rufato, Leo1, Bogo, Amauri1 amauribogo@udesc.br, Kreztschmar, Aike Anneliese1, Simões, Fabiano2
Publikováno v:
Ciência Rural. set2015, Vol. 45 Issue 9, p1551-1556. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.