Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Machado, Adriane Moreira"'
Autor:
Magalhães, Thauana Lorena Silva, Machado, Adriane Moreira, da Silva, Lucimar Aguiar, José, Vinícius Parzanini Brilhante de São, Lúcio, Haira Guedes, Fortini, Thais Victória Lopes, Carvalho, Carlos Wanderlei Piler, da Silva, Bárbara Pereira, Martino, Hércia Stampini Duarte
Publikováno v:
In Nutrition October 2024 126
Autor:
Machado, Adriane Moreira, Guimarães, Nathalia Sernizon, Bocardi, Victória Bortolosso, da Silva, Thales Philipe Rodrigues, Carmo, Ariene Silva do, Menezes, Mariana Carvalho de, Duarte, Camila Kümmel
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN June 2022 49:138-153
Autor:
Ribeiro, Priscila Vaz de Melo, Machado, Adriane Moreira, da Silva, Nayara Benedito Martins, de Oliveira, Leandro Licursi, Alfenas, Rita de Cássia Gonçalves
Publikováno v:
In Nutrition November-December 2021 91-92
Autor:
Rocha, Daniela Mayumi Usuda Prado, Ribeiro, Priscila Vaz de Melo, Caldas, Ana Paula Silva, da Silva, Bárbara Pereira, da Silva, Alessandra, de Almeida, Alinne Paula, da Silva, Nayara Benedito Martins, Machado, Adriane Moreira, Alfenas, Rita de Cássia Gonçalves
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods May 2018 44:58-64
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Verneque, Bárbara Júlia Fonseca, Machado, Adriane Moreira, de Abreu Silva, Luciana, Lopes, Aline Cristine Souza, Duarte, Camila Kümmel
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2022, Vol. 62 Issue 8, p2050-2060, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Machado, Adriane Moreira
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
A raiz de yacon é uma fonte natural de frutooligossacarídeos (FOS) e compostos fenólicos. No entanto, apresenta vida de prateleira curta devido ao seu elevado conteúdo de água. Neste sentido, a farinha de yacon torna-se promissora, pois além de
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::b660b3c34386beb78bc85883640ded2d