Zobrazeno 1 - 10
of 110
pro vyhledávání: '"Macciola, Vincenzo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 29, p 24 (2022)
Coratina is a very popular olive cultivar, native of the Apulian region (Italy), but today worldwide cultivated and appreciated. In the present study, durability of Coratina monovarietal extra virgin olive oils (CMOO), produced in the Molise region (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5770c5db77a8426398b8800db213b7fc
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2015 175:568-574
Publikováno v:
Wastewater from Olive Oil Production ISBN: 9783031234484
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::69b63b03a69ac137388a0542a85b16a9
https://doi.org/10.1007/978-3-031-23449-1_4
https://doi.org/10.1007/978-3-031-23449-1_4
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2012 135(3):1769-1776
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Dec2022, Vol. 11 Issue 24, p4006, 12p
Publikováno v:
Beverages; Sep2022, Vol. 8 Issue 3, p57-57, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Leonardis, Antonella, Macciola, Vincenzo, Lembo, Giuseppe, Aretini, Alessandra, Nag, Ahindra
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 100(3):998-1004