Zobrazeno 1 - 10
of 155
pro vyhledávání: '"MacNaughtan, W."'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2019 97
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2018 81:398-408
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2015 44:162-171
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 February 2014 102:978-985
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2013 139(1-4):1146-1151
Autor:
MacNaughtan, W.
The phase transition in Dipalmitoyl phosphatidylcholine (DPPC) liposomes was studied using a light absorbance technique. Pure hydrostatic pressure increased the transition temperature by 0.024°K/ATM. Helium, nitrogen, nitrous oxide, cyclopropane and
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.277258
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Derbyshire, W., van den Bosch, M., van Dusschoten, D., MacNaughtan, W., Farhat, I.A., Hemminga, M.A., Mitchell, J.R.
Publikováno v:
In Journal of Magnetic Resonance 2004 168(2):278-283
Autor:
Badii, F.1 (AUTHOR) fjbadii@gmail.com, MacNaughtan, W.2 (AUTHOR), Mitchell, J.R.2 (AUTHOR), Farhat, I.A.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Drying Technology. Jan2014, Vol. 32 Issue 1, p30-38. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.