Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Mabasso, Geraldo Acácio"'
Autor:
Célia, Juliana Aparecida, Resende, Osvaldo, Silva, Lígia Campos de Moura, Ferreira, Samuel Viana, Correia, Josivania Silva, de Almeida, Adrielle Borges, Mabasso, Geraldo Acácio
Publikováno v:
In Journal of Stored Products Research February 2024 105
Autor:
Mabasso, Geraldo Acácio, Siqueira, Valdiney Cambuy, Resende, Osvaldo, Quequeto, Wellytton Darci, Schoeninger, Vanderleia, Simeone, Maria Lúcia Ferreira, Martins, Elton Aparecido Siqueira, Crippa, Diogo Santos
Publikováno v:
In LWT 1 June 2023 182
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jordan, Rodrigo Aparecido, Siqueira, Valdiney Cambuy, Cavalcanti-Mata, Mario Eduardo Rangel Moreira, Hoscher, Renata Henrique, Mabasso, Geraldo Acácio, Quequeto, Wellytton Darci, Battilani, Maurício, Freitas, Ricardo Lordelo, Oliveira, Fabrício Correia de, Martins, Elton Aparecido Siqueira
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 11; e59791110302
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 11; e59791110302
Research, Society and Development; v. 9 n. 11; e59791110302
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 11; e59791110302
Research, Society and Development; v. 9 n. 11; e59791110302
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The sensory quality of the natural and peeled cherry coffee was subjected to drying at low temperature (40, 35 and 35 ºC) and cold (15 ºC), under low dew point temperature, using a prototype system drying and hygroscopic control, based on heat pump
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::77db0927d70851cc166d5c117741b32d
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/10302
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/10302
Autor:
Jordan, Rodrigo Aparecido, Siqueira, Valdiney Cambuy, Quequeto, Wellytton Darci, Cavalcanti-Mata, Mario Eduardo Rangel Moreira, Hoscher, Renata Henrique, Mabasso, Geraldo Acácio, Battilani, Maurício, Oliveira, Fabrício Correia de, Martins, Elton Aparecido Siqueira, Freitas, Ricardo Lordelo
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 9; e303997297
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 9; e303997297
Research, Society and Development; v. 9 n. 9; e303997297
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 9; e303997297
Research, Society and Development; v. 9 n. 9; e303997297
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
In Brazil, the use of heat pumps in drying processes is limited to a few experimental works, with the use of imported equipment for strictly laboratory use, on very small scales. Thus, the work brings important contributions, as it provides a series
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::27f33f64d56f07db8b5ad83927eb4709
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/7297
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/7297
Autor:
Jordan, Rodrigo Aparecido, Siqueira, Valdiney Cambuy, Cavalcanti-Mata, Mario Eduardo Rangel Moreira, Hoscher, Renata Henrique, Mabasso, Geraldo Acácio, Motomiya, Anamari Viegas de Araujo, Oliveira, Fabrício Correia de, Martins, Elton Aparecido Siqueira, Santos, Rodrigo Couto, Quequeto, Wellytton Darci
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 8; e388985528
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 8; e388985528
Research, Society and Development; v. 9 n. 8; e388985528
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 8; e388985528
Research, Society and Development; v. 9 n. 8; e388985528
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The objective of this work was to evaluate the drying kinetics of natural and parchment coffee beans and to fit mathematical models to experimental data using a heat pump prototype. The scientific methodology used in this experiment was a research at
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::ac538b8961918f397cc4f2a1e2f0f029
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/5528
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/5528
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Siqueira, Valdiney Cambuy, da Silva, Fernanda Pimentel, Quequeto, Wellytton Darci, Jordan, Rodrigo Aparecido, Leite, Rafael Araujo, Mabasso, Geraldo Acácio
Publikováno v:
Revista Agro@mbiente On-line; abr-jun2018, Vol. 12 Issue 2, p124-133, 10p