Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Maas, W. J."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Van de Sandt, J. J. M., Maas, W. J. M., Van Burgsteden, J. A., Sartorelli, Pietro, Montomoli, L., Larese, F., Payan, J. P., Limasset, J. C., Carmichael, P., Kenyon, S., Robinson, E., Dick, I., Nielsen, J. B., Schaller, K. H., Korinth, G., Geh, S., Cage, S., Wilkinson, S., International evaluation of the, Williams F. M.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1820::fbd457c45b9817376985c3c369c40704
http://hdl.handle.net/11365/36661
http://hdl.handle.net/11365/36661
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fundamental & Applied Toxicology; Mar1995, Vol. 25 Issue 1, p20-28, 9p
Publikováno v:
Toxicology in Vitro; 2000, Vol. 14 Issue: 6 p523-530, 8p
Autor:
Williams, F. M., Cage, S., Carmichael, P., Corish, J., Dick, I., Fitzpatrick, D., Golden, D., Jakasa, Y., Kenyon, S., Kezic, S., Korinth, G., Kruse, J., Larese, F., Maas, W. J. M., Nielsen, J. B., O’connor, J., Payan, J. P., Sandt, J. J. M., PIETRO SARTORELLI, Schaller, K. H., Soyei, S., Venier, M., Wilkinson, S. C.
Publikováno v:
Università degli Studi di Siena-IRIS
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::06338f7453bf2f1a29e197691622b410
https://usiena-air.unisi.it/handle/11365/38361
https://usiena-air.unisi.it/handle/11365/38361
Autor:
PIETRO SARTORELLI, Montomoli, L., Sisinni, A. G., Sandt, J., Meuling, W. J. A., Maas, W. J. M., Larese, F., Payan, J. P., Limasset, J. C., Carmichael, P., Kenyon, S., Caldwell, J., Corish, J., Fitzpatrick, D., Cocker, J., Robinson, E., Dick, I., Penney, M., Schaller, K. H., Drexler, H., Korinth, G., Cage, S., O’connor, J., Nielsen, J. B., Kezic S., 1, Soyei, S., Wilkinson, S., Williams, F.
Publikováno v:
Università degli Studi di Siena-IRIS
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2a8fb0afdc9f5cb95baf0bb389bf0ca5
https://usiena-air.unisi.it/handle/11365/36519
https://usiena-air.unisi.it/handle/11365/36519
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
van de Sandt JJ; TNO Nutrition and Food Research, Zeist, The Netherlands. vandesandt@voeding.tno.nl, van Burgsteden JA, Cage S, Carmichael PL, Dick I, Kenyon S, Korinth G, Larese F, Limasset JC, Maas WJ, Montomoli L, Nielsen JB, Payan JP, Robinson E, Sartorelli P, Schaller KH, Wilkinson SC, Williams FM
Publikováno v:
Regulatory toxicology and pharmacology : RTP [Regul Toxicol Pharmacol] 2004 Jun; Vol. 39 (3), pp. 271-81.