Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Maalem, H."'
Autor:
Nahla A. Awad, Mohamed Eliraq, Emad H. El-Bassel, Ahmed S. M. Ismail, Yasser S. G. Abd El-Aziz, Mohamed S. Gawish, Reda M. Y. Zewail, Rokayya Sami, Ebtihal Khojah, Uguru Hilary, Maalem H. Al-Moalem, Khaled Sayed-Ahmed
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 12, p 3904 (2022)
Jojoba oil (JO) extracted from seeds has outstanding properties, including anti-inflammatory, antioxidant, and antibacterial activities, and can be stored forlong periodsof time. The unique properties of jojoba oil depend on its chemical composition;
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9856f3877192489482b53ff7c5108481
Autor:
Maslichatun Trisnayatie Octavia Yusuf, Ardiyan Dwi Masahid, Lia Ratnawati, Novita Indrianti, Riyanti Ekafitri, Enny Sholichah, Nok Afifah, Achmat Sarifudin, Dalia M. Hikal, Rokayya Sami, Ebtihal Khojah, Amani H. Aljahani, Maalem H. Al-Moalem, Mohammad Fikry
Publikováno v:
Crystals, Vol 12, Iss 5, p 689 (2022)
Pre-gelatinization by using an autoclave is the simplest lab-scale method for preparing instant flour from adlay. The effect of heating temperatures (60 °C, 80 °C, and 100 °C) on the structural and pasting properties of pre-gelatinized adlay flour
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e88e811edf54b64b4e7377708955c4a
Autor:
Wael F. Elkot, Ateteallah H. Ateteallah, Maalem H. Al-Moalem, Magdy Ramadan Shahein, Mohamed A. Alblihed, Walied Abdo, Ehab Kotb Elmahallawy
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 4, p 187 (2022)
Camel milk has become more popular among customers in recent years as a result of its therapeutic effects. In many parts of the world, it is considered one of the primary components of human nutrition. The present study aimed to develop a novel synbi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53a5a97bdac247608de3868e95c04dcf
Autor:
Maalem H. Al-Moalem
Publikováno v:
Journal of Biobased Materials and Bioenergy. 16:374-379
The demand for healthy items such as sugar-free, low-calorie, and high-fiber foods is rising. The increased fiber content in meals is a new trend in the fight against health problems like hypertension, diabetes, and colon cancer, among others. The ef
Autor:
Maalem H. ALMoallem
Publikováno v:
Assiut Journal of Agricultural Sciences. 52:163-180
This study done on sample of working women in Al-Karj during 1441-1442. The result were as following, 57% of the sample age between 18-25, 29.2% were 26-33, 11.5% were 34-41, and 2% of them were 42-49. The study indicate that 89.3% have Batchelor deg
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maalem H. Al-Moalem
There is a global rise in the prevalence of diseases such as atherosclerosis and cardiovascular diseases. Therefore, this study was performed to investigate the effect of feeding on stabilized wheat germ (SWG) at levels 25, 50,75 and 100% for casein
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4c173113530dab3fe4d6db6211dc2e14