Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Ma Haijuan"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 11, Pp 152-159 (2023)
The present research was undertaken in order to study the effect of exogenous fructose treatment on postharvest softening of apricot fruits. ‘Saimaiti’ apricots were subjected to osmotic treatment in 300 mmol/L fructose solution at 0.05 MPa for 2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8a184802474429983693daab6daff9d
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 April 2023 313
Publikováno v:
Journal of Chinese Institute of Food Science & Technology; Mar2024, Vol. 24 Issue 3, p201-209, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meng Xue, Meng-qi Li, Xin-ying Wang, An Ren, Ma Haijuan, Zhihua Huang, Cheng Huang, Yalan Sun
Publikováno v:
Biomedicine & Pharmacotherapy, Vol 135, Iss, Pp 111215-(2021)
Neuropathic pain is still a critical public health problem worldwide. Thereby, the search for novel and more effective strategies against neuropathic pain is urgently considered. It is known that neuroinflammation plays a crucial role in the pathogen