Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Ma, Xuchuan"'
Autor:
Ma, Xuchuan, Crespo Tapia, Natalia, Koomen, Jeroen, van Mastrigt, Oscar, Zwietering, Marcel H., Den Besten, Heidy M.W., Abee, Tjakko
Publikováno v:
In Food Research International August 2024 189
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 May 2024 416
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu Y; 1Food Microbiology, Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands; email: yue1.liu@wur.nl, tjakko.abee@wur.nl., Ma X; 1Food Microbiology, Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands; email: yue1.liu@wur.nl, tjakko.abee@wur.nl., Cazzaniga M; 2School of Microbiology, University College Cork, Cork, Ireland.; 3APC Microbiome Ireland, University College Cork, Cork, Ireland., Gahan CGM; 2School of Microbiology, University College Cork, Cork, Ireland.; 3APC Microbiome Ireland, University College Cork, Cork, Ireland.; 4School of Pharmacy, University College Cork, Cork, Ireland., den Besten HMW; 1Food Microbiology, Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands; email: yue1.liu@wur.nl, tjakko.abee@wur.nl., Abee T; 1Food Microbiology, Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands; email: yue1.liu@wur.nl, tjakko.abee@wur.nl.
Publikováno v:
Annual review of food science and technology [Annu Rev Food Sci Technol] 2024 Dec 02. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 02.
Autor:
Ma X; Food Microbiology, Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands., Tempelaars MH; Food Microbiology, Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands., Zwietering MH; Food Microbiology, Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands., Boeren S; Laboratory of Biochemistry, Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands., O'Byrne CP; Bacterial Stress Response Group, Microbiology, Ryan Institute, School of Biological and Chemical Sciences, University of Galway, Galway, Ireland., den Besten HMW; Food Microbiology, Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands., Abee T; Food Microbiology, Wageningen University & Research, Wageningen, Netherlands.
Publikováno v:
Frontiers in microbiology [Front Microbiol] 2024 Mar 12; Vol. 15, pp. 1304325. Date of Electronic Publication: 2024 Mar 12 (Print Publication: 2024).