Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Ma, Shangxuan"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 16, Pp 232-243 (2024)
In this study, the changes in the water content, acid value, peroxide value, and antioxidant activity of macadamia kernels were determined at different storage temperatures (4 ℃, normal temperature and 60 ℃) in 5 packaging systems, including conv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32078965f7b94a7e9b37f02375151e2f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guo, Gangjun1 (AUTHOR) guogangjun2001@126.com, Xu, Wenting1 (AUTHOR), Zhang, Haiqing1 (AUTHOR), Hu, Xiaojing2 (AUTHOR), Chen, Yuqin3 (AUTHOR), He, Xiyong1 (AUTHOR), Huang, Kechang1 (AUTHOR), Ma, Shangxuan1 (AUTHOR), Fu, Jiarong1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Apr2024, Vol. 12 Issue 4, p2393-2407. 15p.
Publikováno v:
Science & Technology of Food Industry; Mar2024, Vol. 45 Issue 6, p91-99, 9p
Publikováno v:
Journal of Forestry Engineering; Nov2020, Vol. 5 Issue 6, p106-113, 8p