Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Ma, Sarina"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 18, Pp 290-298 (2024)
Sunflower seed meal, a by-product of sunflower seed oil production, is a high-quality protein source that is nutritious in terms of abundant protein, has reasonable amino acid composition and is hypoallergenic. At present, most reviews on sunflower s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bcd4c7df008d4e8fb40be5534ab980be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gundran, Carlos Primero D., Lam, Hilton Y., Tuazon, Anna Cristina A., Cleofas, Jerome V., Garcia, Fernando B., Puli, Trisha Ericka M., Magdales, Ma Sarina I.
Publikováno v:
In International Journal of Disaster Risk Reduction August 2022 78
Autor:
Sanni, Adedayo M., Opalade, Adedamola A., Shamirian, Armen, Mattson, Spencer, Driscoll, Eric, St. Martin, Michael, Mohan, Shikhar, Trimmer, Brooke, Bunch, Tarq, Ovadia, Robert, Yoon, Jungjoo, Ma, Sarina, Foti, Chris
Publikováno v:
Applied Microscopy; 10/23/2024, Vol. 54 Issue 1, p1-12, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ma, Sarina1 (AUTHOR), Zhang, Meili1 (AUTHOR) zhangmeili22@sina.com, Shi, Yanbin1 (AUTHOR), Wang, Hongli1 (AUTHOR), Chu, Huan1 (AUTHOR)
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2021, Vol. 19 Issue 1, p56-62. 7p.
Autor:
Bao, Xiaolan1 (AUTHOR), Ma, Sarina1 (AUTHOR), Fu, Yanan1 (AUTHOR), Wu, Jiale1 (AUTHOR), Zhang, Meili1 (AUTHOR) zhangmeili22@sina.com
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2020, Vol. 18 Issue 1, p485-492. 8p.
Autor:
Ma, Sarina1 (AUTHOR), Zhang, Meili1 (AUTHOR) zhangmeili22@sina.com, Bao, Xiaolan1 (AUTHOR), Fu, Yuan2 (AUTHOR)
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2020, Vol. 18 Issue 1, p108-115. 8p.
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Aug2023, Vol. 88 Issue 8, p3332-3340, 9p