Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Ma, Qingshu"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 23, Pp 86-94 (2023)
In order to develop new barbecued pork products from Mountain Black pigs, this study investigated the effects of low-temperature vacuum tumbling (LVT), ultrasonic (U) curing and their combination (U/LVT) on the properties of myofibrillar proteins (MP
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1d056ed960d47edacf3a19d8d96b999
Publikováno v:
In Food Research International June 2024 186
Publikováno v:
In LWT 15 March 2024 196
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies March 2023 84
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jan2025, Vol. 105 Issue 1, p141-150, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhou, Yajun, Zhai, Shimin, Yao, Guangming, Li, Jihong, Li, Zongping, Ma, Zhiyuan, Ma, Qingshu
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; May2024, Vol. 104 Issue 7, p4083-4096, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.