Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Ma, Mengmei"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 16 April 2022 374
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 January 2022 368
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 June 2021 348
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2020, Vol. 50, Issue 5, pp. 885-901.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-05-2019-0158
Publikováno v:
In Food Chemistry 25 April 2019 278:136-143
Autor:
Ma, Mengmei, Mu, Taihua *
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods August 2016 25:186-196
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 July 2015 179:270-277
Publikováno v:
International Journal of Biological Macromolecules. 149:1170-1179
Effects of ionic polysaccharides [chitosan (C), sodium alginate (A) and xanthan (X)] and egg white protein (EP) complex formulations on dough rheology, structure formation and in vitro starch digestibility of wet sweet potato vermicelli (SPV) were in