Zobrazeno 1 - 10
of 111
pro vyhledávání: '"Ma, Chunmin"'
Autor:
Zhang, Can, Yang, Yang, Ma, Chunmin, Wang, Bing, Bian, Xin, Zhang, Guang, Liu, Xiaofei, Song, Ziyue, Zhang, Na
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules September 2024 276 Part 1
Autor:
Wu, Qiaoyan, Yang, Yang, Xu, Yue, Wang, Bing, Liu, Xiaofei, Wang, Yan, Zhang, Guang, Bian, Xin, Ma, Chunmin, Zhang, Na
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2024 9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 35, Iss 6, Pp 961-966 (2023)
Sterilization is an indispensable part of food processing. This paper discusses the theories and applications of four currently widely used non-thermal sterilization technologies, including dense phase carbon dioxide, electron beam irradiation,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78cfaa51c5b84b3f8ac82988c0f83972
Autor:
Xu, Xinyu, Li, Lin, Ma, Chunmin, Li, Dan, Yang, Yang, Bian, Xin, Fan, Jing, Zhang, Na, Zuo, Feng
Publikováno v:
In Food Research International July 2023 169
Autor:
YANG Yang, WANG Mengju, WANG Yue, BIAN Xin, FAN Jing, MA Chunmin, SHI Yanguo, LI Xiaomei, ZHANG Na
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 4, Pp 64-70 (2023)
In this study, a covalent complex between tamarind seed globulin (TSG) and epigallocatechin-3-gallate (EGCG) was prepared by alkali treatment. UV-visible spectroscopy was used to analyze the binding rate of TSG-EGCG covalent complex and the binding c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7277965ff554d00bfae713d427fea70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fan, Jing, Yang, Yang, Ma, Chunmin, Liu, Xiaofei, Wang, Yan, Chen, Fenglian, Wang, Bing, Bian, Xin, Yang, Chunhua, Zhang, Na
Publikováno v:
In Current Opinion in Food Science December 2022 48