Zobrazeno 1 - 10
of 476
pro vyhledávání: '"Ma, Chaoyang"'
Publikováno v:
In Aquaculture Reports August 2024 37
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Publikováno v:
In Journal of Affective Disorders 15 June 2024 355:355-362
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2024 59
Publikováno v:
In Aquaculture Reports February 2024 34
Publikováno v:
In Food Bioscience February 2024 57
Autor:
Li, Yanbin, Shen, Xiaofei, Li, Yingkui, Yuan, Xuanyi, Wen, Zicheng, Cao, Yongge, Ma, Chaoyang
Publikováno v:
In Ceramics International 15 January 2024 50(2) Part A:2643-2651
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules January 2024 255
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 8, Pp 142-146,226 (2023)
Objective: This study aimed to reduce inflammation effect caused by long-term and large amount of betel nut chewing. Methods: Natural plant extracts with anti-inflammatory effects were added to betel nut in order to reduce the inflammatory damage. Gl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/374ab3a86b384f4282fb63658db5022c