Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"MUSULMANOVA, Mukarama"'
Autor:
Usubalieva, Aigul1, Musulmanova, Mukarama1, Elemanova, Rimma1, Ozbekova, Zhyldyzai1, Smanalieva, Jamila1 jamila.smanalieva@kstu.kg
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Feb/Mar2024, Vol. 13 Issue 4, p1-5. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elemanova, Rimma a, Musulmanova, Mukarama a, Ozbekova, Zhyldyzai b, Usubalieva, Aigul b, Akai, Ruslan Adil b, Deidiev, Anarseit b, Smanalieva, Jamila a, ∗
Publikováno v:
In International Dairy Journal November 2022 134
Autor:
ISHENBAEVA, Nazgül1 ishenbaevanazgul108@gmail.com, MUSULMANOVA, Mukarama1 mmusulmanova@kstu.kg, SMANALIEVA, Jamila1,2
Publikováno v:
Uludag Bee Journal. 2024, Vol. 24 Issue 1, p64-78. 15p.
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science September 2022 29
Autor:
USUBALIEVA, Aigul, MUSULMANOVA, Mukarama, SAALIEVA, Altynai, OZBEKOVA, Zhyldyzai, kyzy, Anara ARALBEK, DEIDIEV, Anarseit
Publikováno v:
Online Journal of Animal & Feed Research (OJAFR); Nov2023, Vol. 13 Issue 6, p426-432, 7p
This is the first edition of Kyrgyzstan's Food Composition Table. This edition includes 41 foods and their basic components, such as water, carbohydrates, fats, proteins and ash. The remaining components are included depending on data availability. P
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::499b6099653aa8f18a5c5e08c7f88101