Zobrazeno 1 - 10
of 143
pro vyhledávání: '"MUSAH, M."'
Publikováno v:
BIMA JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY (2536-6041). 6:91-106
Extraction of the seed powdered material of Azadirachta indica followed by an extensive column chromatography of the n-butanol portion on silica gel, purification over sephadex LH20 and subsequently HPTLC resulted in to the isolation of a pale yellow
Autor:
MATHEW, J. T., INOBEME, A., MUSAH, M., AZEH, Y., ABDULLAHI, A., SHABA, E. Y., SALIHU, A. M., MUHAMMAD, E. B., JOSIAH, J. G., JIBRIN, N. A., ISMAIL, H., MUHAMMAD, A. I., MAURICE, J., MAMMAN, A., NDAMITSO, M. M.
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences & Environmental Management; Feb2024, Vol. 28 Issue 2, p363-391, 29p
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Sciences; Vol. 20 No. 1 (2022); 45-59
This work studied the proximate, mineral and phytochemical content of fermented and roasted Tamarind (Tamarindus indica) seed nuts, using standard analytical methods. The seeds were divided into two; one portion was roasted at temperature 85 - 100 oC
Publikováno v:
African Journal of Environment and Natural Science Research. 5:69-81
Automobile workshops generate wastes containing hazardous chemicals. Heavy metals present in these workshops are the major pollutants capable of seeping into the soil and further spreading to other nearby environments during floods. Three different s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Dutse Journal of Pure and Applied Sciences; Vol. 8 No. 4a (2022); : 64-73
Adsorption involves the accrual of a substance near an interface in relation to its concentration in the bulk solution. The effects of interaction time, adsorbent dosage, solution concentration and pH of solution on adsorption of Mn2+ were studied us
Publikováno v:
African Journal of Agriculture and Food Science. 4:32-39
The nutritional constituents of seeds of Bambara groundnut (Vigna subterranean) were analyzed for their nutritional compositions using standard analytical methods. Results of proximate analysis obtained were moisture content (9.20±0.12 %), ash (3.40
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.