Zobrazeno 1 - 10
of 146
pro vyhledávání: '"MUROTA, Kaeko"'
Autor:
Yoshikiyo, Keisuke a, b, c, ⁎, Takahashi, Miho b, Narumiya, Yu b, Honda, Mikito b, Iwasaki, Keita b, Ishigaki, Mika a, d, Nagato, Edward G. a, b, Noothalapati, Hemanth a, b, d, Shimizu, Hidehisa a, b, d, Murota, Kaeko a, b, Yamamoto, Tatsuyuki a, b, d
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids for Health December 2023 3
Autor:
Murota, Kaeko
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology July 2020 26
Publikováno v:
In Prostaglandins, Leukotrienes and Essential Fatty Acids December 2018 139:40-48
Autor:
Nakamura, Toshiyuki a, Kinjo, Chinatsu b, Nakamura, Yoshimasa a, Kato, Yoji c, Nishikawa, Miyu d, Hamada, Masahiro e, Nakajima, Noriyuki e, Ikushiro, Shinichi d, Murota, Kaeko b, ∗, 1
Publikováno v:
In Archives of Biochemistry and Biophysics 1 May 2018 645:126-136
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Inaba, Maiko a, Murota, Kaeko b, c, d, Nikawadori, Miki a, Kishino, Erika a, Matusda, Risa a, Takagi, Mika d, Ohkubo, Takeshi e, Tanaka, Tamotsu a, Terao, Junji c, Tokumura, Akira a, ⁎
Publikováno v:
In BBA - Molecular and Cell Biology of Lipids January 2014 1841(1):121-131
Autor:
Kimura, Rino *, Takahashi, Nobuyuki 1, *, †, Lin, Shan *, Goto, Tsuyoshi *, †, Murota, Kaeko §, Nakata, Rieko **, Inoue, Hiroyasu **, Kawada, Teruo *, †
Publikováno v:
In Journal of Lipid Research December 2013 54(12):3258-3268
Autor:
Mukai, Rie 4, Fujikura, Yutaka 4, Murota, Kaeko 5, Uehara, Mariko 6, Minekawa, Shoko 4, Matsui, Naoko 4, Kawamura, Tomoyuki 7, Nemoto, Hisao 7, Terao, Junji 4, *
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition October 2013 143(10):1558-1564