Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"MU Bai-de"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 5, Pp 159-165,172 (2023)
Objective: This study aimed to improve the tenderness and flavor content of Yanbian cattle beef. Methods: Rump beef of Yanbian cattle were dry-aged by using three different methods, i.e., Method A: RH(65±5)% aging for 10 days, RH(75±5)% agi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8c1896a47a74e7e8c7729b4dc639c89
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
GÜLMEZ, Bager
Publikováno v:
Itobiad: Journal of the Human & Social Science Researches / İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi; 2023, Vol. 12 Issue 5, p2743-2762, 20p
Autor:
Ainhoa Segura, Wang Xin
This book is the master key to learning Chinese easily and discovering how to make friends and do business in China. The authors, Ainhoa Segura and Wang Xin, have developed the best method to achieve this. Their system makes it possible to identify s