Zobrazeno 1 - 10
of 103
pro vyhledávání: '"MSC differentiation"'
Autor:
Syed Sayeed Ahmad, Jeong Ho Lim, Khurshid Ahmad, Hee Jin Chun, Sun Jin Hur, Eun Ju Lee, Inho Choi
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100678- (2024)
Cultured meat (CM) is an alternative protein food and is produced by cultivating muscle satellite (stem) cells (MSCs) derived from livestock animals (bovine, chickens, and porcine) through myogenesis leading to generate muscle mass. Myostatin (MSTN)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08b329fc7c554a2cbcabaeac08d246ef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Cell and Developmental Biology, Vol 8 (2020)
Mesenchymal stromal cell (MSC) metabolism plays a crucial role in the surrounding microenvironment in both normal physiology and pathological conditions. While MSCs predominantly utilize glycolysis in their native hypoxic niche within the bone marrow
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12e5aa617fd8416ea42d3a8c850cb040
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xuechong Hong, Wenduo Gu
Publikováno v:
Vascular Biology, Vol 1, Iss 1, Pp H67-H73 (2019)
Vascular remodeling is a complex and dynamic pathological process engaging many different cell types that reside within the vasculature. Mesenchymal stromal/stem cells (MSCs) refer to a heterogeneous cell population with the plasticity to differentia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f82c37a92b0c4238a64cc6559d8c42ed
Autor:
Valentina Vassallo, Anastasia Tsianaka, Nicola Alessio, Jana Grübel, Marcella Cammarota, Günter E. M. Tovar, Alexander Southan, Chiara Schiraldi
Publikováno v:
Journal of biomedical materials research. Part A. 110(6)
Gelatin is widely proposed as scaffold for cartilage tissue regeneration due to its high similarities to the extracellular matrix. However, poor mechanical properties and high sensitivity to enzymatic degradation encouraged the scientific community t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.