Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"MSC (minimal selective concentration)"'
Autor:
Nele Panis, Zina Gestels, Dorien Van Den Bossche, Irith De Baetselier, Said Abdellati, Thibaut Vanbaelen, Tessa de Block, Sheeba Santhini Manoharan-Basil, Chris Kenyon
Publikováno v:
Antibiotics, Vol 13, Iss 11, p 1097 (2024)
Background: The use of antimicrobials to treat food animals leaves antimicrobial residues in foodstuffs. The World Health Organization (WHO) defines the acceptable daily intakes (ADIs) of these residues as the dose of these antimicrobials that is saf
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ea9eae378f14565bb4f7b8bcce0d70f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.