Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"MRMOŠANIN, Jelena M."'
Autor:
Rasic Misic, Ivana D., Tosic, Snezana B., Pavlovic, Aleksandra N., Pecev-Marinkovic, Emilija T., Mrmosanin, Jelena M., Mitic, Snezana S., Stojanovic, Gordana S.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2022 378
Autor:
Jovanović Snežana Č., Mrmošanin Jelena M., Zlatković Bojan K., Đukić Miloš G., Pavlović Aleksandra N., Stojanović Gordana S.
Publikováno v:
Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 86, Iss 12, Pp 1271-1279 (2021)
This study aimed at analyzing and comparing the elemental composition of different parts of cultivated Physalis alkekengi (ljoskavac): rhizome with roots, stem with leaves, fruit, and inflated calyx. The contents of twenty- -one macro- and micro-elem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c60a96436dad4ac1b3f70d00cdaddd18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MITIĆ, Violeta D., NIKOLIĆ, Jelena S., DIMITRIJEVIĆ, Marija V., MRMOŠANIN, Jelena M., TOŠIĆ, Snežana B., PAVLOVIĆ, Aleksandra N., STANKOV JOVANOVIĆ, Vesna P.
Publikováno v:
Studia Universitatis Babes-Bolyai, Chemia; 2023, Vol. 68 Issue 4, p93-110, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miljković, Vojkan M., Momčilović, Milan Z., Zvezdanović, Jelena B., Gajić, Ivana Lj., Mrmošanin, Jelena M., Mihajlov-Krstev, Tatjana
Publikováno v:
Journal of Food and Nutrition Research
This work provides an insight into the nutritional quality of Hector-F1 tomato (Solanum lycopersicum L.) fruit grown in Serbia and the juice prepared from it regarding the contents of carotenoids, flavonoids and polyphenols as compounds beneficial fo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4175::ed6d45c0957e86e388c654f650c7a4a1
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/10553
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/10553
Autor:
PAVLOVIĆ, ALEKSANDRA N.1 aleksandra.pavlovic@pmf.edu.rs, MRMOŠANIN, JELENA M.1, KRSTIĆ, JOVANA N.1, MITIĆ, SNEŽANA S.1, TOŠIĆ, SNEŽANA B.1, MITIĆ, MILAN N.1, ARSIĆ, BILJANA B.1, MICIĆ, RUŽICA J.2
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2017, Vol. 35 Issue 4, p360-366. 7p.