Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"MRL art 10"'
Autor:
European Food Safety Authority (EFSA), Fernando Álvarez, Maria Arena, Domenica Auteri, Sofia Batista Leite, Marco Binaglia, Anna Federica Castoldi, Arianna Chiusolo, Angelo Colagiorgi, Mathilde Colas, Federica Crivellente, Chloe De Lentdecker, Isabella De Magistris, Mark Egsmose, Gabriella Fait, Franco Ferilli, Varvara Gouliarmou, Katrin Halling, Laia Herrero Nogareda, Alessio Ippolito, Frederique Istace, Samira Jarrah, Dimitra Kardassi, Aude Kienzler, Anna Lanzoni, Roberto Lava, Renata Leuschner, Alberto Linguadoca, Jochem Louisse, Christopher Lythgo, Oriol Magrans, Iris Mangas, Ileana Miron, Tunde Molnar, Laura Padovani, Vincenzo Padricello, Martina Panzarea, Juan Manuel Parra Morte, Simone Rizzuto, Agnès Rortais, Rositsa Serafimova, Rachel Sharp, Csaba Szentes, Andrea Terron, Anne Theobald, Manuela Tiramani, Giorgia Vianello, Laura Villamar‐Bouza
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 22, Iss 8, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract The conclusions of the European Food Safety Authority (EFSA) following the peer review of the initial risk assessments carried out by the competent authorities of the rapporteur Member State Poland and co‐rapporteur Member State Hungary fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d94ef2d3fce44298baba792db4692812
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.