Zobrazeno 1 - 10
of 151
pro vyhledávání: '"MORRISON RD"'
Autor:
Haragan, AK, Liebler, DC, Das, DM, Soper, MD, Morrison, RD, Slebos, RJC, Ackerman, BL, Fill, JA, Schade, AE, Gosney, JR, Gruver, AM
Publikováno v:
JOURNAL OF PATHOLOGY
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::71e1822942c8437b6a4d675d04df7694
http://livrepository.liverpool.ac.uk/3082533/1/Poster.pdf
http://livrepository.liverpool.ac.uk/3082533/1/Poster.pdf
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 49:5778-5784
Retting, which is the microbial activity through which bast fibers are released from nonfiber tissues, is the limiting factor in flax processing. The objective of this work is to identify chemical and structural characteristics in a variety of fiber
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 51(9)
The chemistry of pure flax fibers, free of contaminating nonfiber components, has not been determined. Fibers from the center sections of the stem of seed and fiber flax (Linum usitatissium L.), which had been retted after soaking in water and remova
Publikováno v:
Current microbiology. 36(2)
Bacteroides ovatus is a Gram-negative obligate anaerobe that was isolated from the human colon and is capable of utilizing xylan. The objective of this study was to evaluate the ability of B. ovatus V975 to digest maize bran, oat bran, and wheat bran
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.