Zobrazeno 1 - 10
of 4 354
pro vyhledávání: '"MORAZZONI, P"'
Autor:
Barbara Kornacka
Publikováno v:
Studia Romanica Posnaniensia, Vol 45, Iss 3, Pp 83-94 (2018)
The aim of the article is to analyze the meanings of the voice in the novel mentioned in the title in relation to Adriana Cavarero’s thought. Following the presentation of the work, the article examines two different manifestations of the voice in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b88aa432055848fc984c50819344e867
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meta Lenart Perger
Publikováno v:
Ars & Humanitas, Vol 13, Iss 2 (2019)
Calata nell’episteme postmoderna, ma sempre un po' restia ad abbracciare pienamente la tendenza stilistica del postmodernismo, Marta Morazzoni si è ritagliata una scrittura che evita forme di ostentata metanarrazione, pur lasciando cadere degli ac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d966951d3d64b92bce94a252a12621e
Publikováno v:
Geography Notebooks, Vol 7, Iss 1, Pp 17-34 (2024)
Abstract The Rhetoric of Sustainability: Territorial Indicators and Field Research in Alta Valtellina This paper compares statistical data on environmental sustainability with the governmental actions of the territory, which really affect the protec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c12c34638f4040a1b25d6fb41aff7b40
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carlotta Morazzoni, Madle Sirel, Serena Allesina, Marta Veses Garcia, Kasper Kragh, Marco Pane, Katrin Beilharz
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Isothermal microcalorimetry (IMC) is a potent analytical method for the real-time assessment of microbial metabolic activity, which serves as an indicator of microbial viability. This approach is highly relevant to the fields of probiotics and Live B
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0de090abbe5a411eaae99f59ad678d9c
Autor:
Baron, G., Altomare, A., Della Vedova, L., Gado, F., Quagliano, O., Casati, S., Tosi, N., Bresciani, L., Del Rio, D., Roda, G., D'Amato, A., Lammi, C., Macorano, A., Vittorio, S., Vistoli, G., Fumagalli, L., Carini, M., Leone, A., Marino, M., Del Bo’, C., Miotto, G., Ursini, F., Morazzoni, P., Aldini, G.
Publikováno v:
In Redox Biology February 2024 69
Autor:
G. Baron, A. Altomare, L. Della Vedova, F. Gado, O. Quagliano, S. Casati, N. Tosi, L. Bresciani, D. Del Rio, G. Roda, A. D'Amato, C. Lammi, A. Macorano, S. Vittorio, G. Vistoli, L. Fumagalli, M. Carini, A. Leone, M. Marino, C. Del Bo’, G. Miotto, F. Ursini, P. Morazzoni, G. Aldini
Publikováno v:
Redox Biology, Vol 69, Iss , Pp 102981- (2024)
Proanthocyanidins (PACs), the predominant constituents within Grape Seed Extract (GSE), are intricate compounds composed of interconnected flavan-3-ol units. Renowned for their health-affirming properties, PACs offer a shield against a spectrum of in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2806dc8237564cb4a58d4fb563bbe0da
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.