Zobrazeno 1 - 10
of 1 742
pro vyhledávání: '"MOISTURE content of rice"'
Autor:
Wang, Hongchao1,2 (AUTHOR), Che, Gang1,2 (AUTHOR) chegang180@126.com, Wan, Lin1,2 (AUTHOR), Wang, Xin1,2 (AUTHOR), Tang, Hao3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Sep2022, Vol. 45 Issue 9, p1-12. 12p.
Autor:
Weng, Shizhuang, Tang, Le, Wang, Jinghong, Zhu, Rui, Wang, Cong, Sha, Wen, Zheng, Ling, Huang, Linsheng, Liang, Dong, Hu, Yimin, Chu, Zhaojie
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 5 April 2023 290
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
3 Biotech. 4/24/2017, Vol. 7 Issue 1, p1-8. 8p.
Autor:
Wetchakama, Somboon1, Prachayawarakorn, Somkiat2 somkiat.pra@kmutt.ac.th, Soponronnarit, Somchart3
Publikováno v:
Drying Technology. 2019, Vol. 37 Issue 9, p1173-1183. 11p. 2 Diagrams, 7 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jain, Sweety1 (AUTHOR) 1502sweety@gmail.com, Mishra, Pankaj Kumar2 (AUTHOR), Thakare, Vandana Vikas3 (AUTHOR), Mishra, Jyoti4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Microwave & Optical Technology Letters. Jul2019, Vol. 61 Issue 7, p1764-1768. 5p. 2 Color Photographs, 1 Diagram, 4 Charts, 6 Graphs.
Autor:
Abd Alazeez Almaleeh, Ammar Zakaria, Latifah Munirah Kamarudin, Mohd Hafiz Fazalul Rahiman, David Lorater Ndzi, Ismahadi Ismail
Publikováno v:
Sensors, Vol 22, Iss 1, p 405 (2022)
The moisture content of stored rice is dependent on the surrounding and environmental factors which in turn affect the quality and economic value of the grains. Therefore, the moisture content of grains needs to be measured frequently to ensure that
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47067dd8e9f64b3f8511f2b322932cc5
Publikováno v:
Agronomy, Vol 12, Iss 3, p 744 (2022)
Harvesting and threshing are crucial processes that influence the quantity, quality, and economic efficiency of rice production. Therefore, the threshability of rice varieties is an important agronomic trait for breeding programs. However, selection
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6742cd6062554a1391e7d061d0ebf955