Zobrazeno 1 - 10
of 849
pro vyhledávání: '"MOHAPATRA, T."'
Autor:
Yadav, O. P., Singh, D. V., Kumari, Vandita, Prasad, Manoj, Seni, Sushmita, Singh, Roshan Kumar, Sood, S., Kant, Lakshmi, Rao, B. Dayakar, Madhusudhana, R., Bhat, B. Venkatesh, Gupta, S. K., Yadava, D. K., Mohapatra, T.
Publikováno v:
Crop Science; Sep2024, Vol. 64 Issue 5, p2459-2484, 26p
Autor:
Padhy, S.R., Bhattacharyya, P., Dash, P.K., Nayak, S.K., Parida, S.P., Baig, M.J., Mohapatra, T.
Publikováno v:
In Journal of Environmental Management 1 February 2022 303
Publikováno v:
Current Science, 2019 Jun 01. 116(11), 1805-1808.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27138130
Autor:
Mithra, S. V. Amitha, Kar, M. K., Mohapatra, T., Robin, S., Sarla, N., Seshashayee, M., Singh, K., Singh, A. K., Singh, N. K., Sharma, R. P.
Publikováno v:
Current Science, 2016 Feb . 110(4), 543-548.
Externí odkaz:
http://www.jstor.org/stable/24907913
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This article 'Pusa 1121: a rice line with exceptionally high cooked kernel elongation and basmati quality' appeared in the International Rice Research Notes series, created by the International Rice Research Institute (IRRI) to expedite communication
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::75fb7eef3116c92c2763567dfe473cd4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.