Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"MODDE"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 11, p 2679 (2024)
Grape pomace is the main by-product obtained from wine production that is still enriched in bioactive compounds. Within a framework of waste/by-product reuse through a sustainable approach, various green methods were utilized in this work to recover
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f83c645ce99240ed8a9a65236418e3b7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 39, Iss 5, Pp 609-617 (2017)
This research presents the application of Modified Differential Evolution (MODDE) for the the supply chain management of rice in the Lower North-Eastern region of Thailand in order to compare the efficiency of the problem solution with the Differen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8215dd89be0421cb92595e9701b676f
Publikováno v:
Molecules, Vol 23, Iss 11, p 2817 (2018)
The effect of the addition of ionic liquids (ILs) during the hydrodistillation of Myristica fragrans Houtt. (nutmeg) essential oil was studied. The essential oil of M. fragrans is characterized by the presence of terpenes, terpenoids, and of phenylpr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/297728c8c4304b42a75d7a646b07df9e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules; Volume 27; Issue 13; Pages: 4196
Culinary herbs and spices are known to be good sources of natural antioxidants. Although the antioxidant effects of individual culinary herbs and spices are widely reported, little is known about their effects when used in combination. The current st
Activated carbons (ACs) are widely used in different industrial processes as adsorbents for pollutant removal or as catalytic material support. The parameters and methods of activation can vary, and they affect the final characteristics of ACs, e.g.,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2423::63a222291987fa883acd45c4680ccc62
http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe201902044010
http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe201902044010
Autor:
Ameen, Ahamed
The process optimization of continuous annealing furnace, RHF 125, for recrystallization annealing of two steel grades, Sandvik 13C26 and Sandvik 20C has been carried out. To recreate the continuous annealing process carried out in the roller hearth
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:kth:diva-259336
Publikováno v:
National Catholic Reporter. 1/7/2011, Vol. 47 Issue 6, p4-4. 1/4p.