Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"MITAMURA Rieko"'
Autor:
Mitamura, Rieko
Publikováno v:
藤女子大学QOL研究所紀要. 15(1):37-45
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition November 2002 132(11):3387-3393
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mitamura, Rieko1, Hara, Hiroshi1 hara@chem.agr.hokudai.ac.jp
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. Jun2006, Vol. 45 Issue 4, p242-249. 8p. 1 Black and White Photograph, 4 Charts, 2 Graphs.
Autor:
Natumi, ABE, UOZUMI Maya, FUJITA Saori, MIZUOTI Nana, MITAMURA Rieko, Department of Food Science and Human Nutrition, Faculty of Human Life Sciences, Fuji Women's University, Department of Food Science and Human Nutrition, Faculty of Human Life Sciences, and Division of Food Science and Human Nutrition, Graduate School of Human Life Science, Fuji Women's University
難消化性糖質は、消化性のブドウ糖や砂糖とは異なった生理作用を持っており、生活習慣病の予防に深く関わっていることが、次第に明らかにされている。我々は、難消化性糖質のひと
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::d8619cf66200e3616d837c0fe897fdcf
http://id.nii.ac.jp/1387/00000751/
http://id.nii.ac.jp/1387/00000751/
Autor:
Aki, UEDA, OKUMURA Saori, KUDO Kanae, TANABE Arisa, NAGAI Saori, YOSHIDA Kuniko, MITAMURA Rieko, Division of Food Science and Human Nutrition, Graduate School of Human Life Science, Fuji Women's University, Department of Food Science and Human Nutrition, Faculty of Human Life Sciences, Fuji Women's University, Department of Food Science and Human Nutrition, Faculty of Human Life Sciences, and Division of Food Science and Human Nutrition, Graduate School of Human Life Science, Fuji Women's University
現代社会における食生活の変化、特に動物性脂肪摂取量の増加は、メタボリックシンドロームをはじめとする、脂質異常症の一要因になっていると思われる。そこで本研究では、植物性
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::b3472d470d09085448cfd9b96c65873d
http://id.nii.ac.jp/1387/00000732/
http://id.nii.ac.jp/1387/00000732/
The purpose of this preliminary study was to investigate the relationship between daily food intake and various allergic diseases; i.e., atopic dermatitis, bronchial asthma, allergic rhinitis and so on, among young students of the women's university.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::af78971c1466647fdf5e1929cb7fe905
http://id.nii.ac.jp/1387/00000362/
http://id.nii.ac.jp/1387/00000362/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.