Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"MILINKOVIĆ, Mira"'
Publikováno v:
Acta Agriculturae Serbica, Vol 27, Iss 53, Pp 25-29 (2022)
The purpose of study was to identify polyphenolic compounds and antimicrobial properties in berries and leaves of black currant (Ribes nigrum L.). Black currant berries and leaves showed different characteristics. Berries had a higher levels of the s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0ee94b633ef43af9792d64a75ffcc81
Autor:
Karaklajić-Stajić Žaklina, Tomić Jelena, Milinković Mira, Pešaković Marijana, Rilak Boris, Paunović Svetlana M.
Publikováno v:
Acta Agriculturae Serbica, Vol 27, Iss 53, Pp 17-23 (2022)
Blackberry (Rubus subgen. Rubus Watson) cultivar 'Čačanska Bestrna' has long been the most commonly grown blackberry cultivar in the Republic of Serbia, owing to its high adaptability to respective agro-environmental conditions. In recent years, in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4e261f42a1b4c54826cdec1997febea
Autor:
Jevremović Darko, Leposavić Aleksandar, Miletić Nemanja, Vasilijević Bojana, Popović Branko, Mitrović Olga, Milinković Mira
Publikováno v:
Pesticidi i Fitomedicina, Vol 37, Iss 1, Pp 1-7 (2022)
Raspberry leaf blotch emaravirus (RLBV) has become established in many Serbian raspberry orchards as the most prevalent virus of raspberries in the country. The aim of this study was to evaluate the impact of RLBV on the red raspberry 'Willamette' va
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/486cfe0ba7ce4e77ad294f163c3788dc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Agriculturae Serbica, Vol 26, Iss 51, Pp 83-88 (2021)
The paper presents two-year results of chemical tests of raspberry fruits in organic and conventional cultivation systems. Raspberry plantations were established on the slopes of Jelica Mountain, on soil having very acidic reaction (pH/KCl 3.67-3.76)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1f10b50ed704dd1bd2433275edb9d27
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Fruit Science; 20240101, Issue: Preprints p1-10, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.