Zobrazeno 1 - 10
of 516
pro vyhledávání: '"MICROBIOLOGICAL CHARACTERISTICS"'
Publikováno v:
BMC Infectious Diseases, Vol 24, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Purpose The prevalence of biliary tract diseases, which are common gastrointestinal disorders, is steadily rising. If it progresses to sepsis or septic shock, it can endanger the patient's life. Therefore, it is crucial to promptly diagnose
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c1afd4646374439a2c5a5e84457a10a
Publikováno v:
Infection and Drug Resistance, Vol Volume 17, Pp 3273-3287 (2024)
Wei Tang,1,2,* Ying Liu,3,* Xin Li,2 Guiyun Leng,2 Ju Gao,2 Yawu Wang,2 Jie Yao,2 Zhou Liu,2 Qiang Zhou,2 Yuanhong Xu1 1Department of Clinical Laboratory, The First Affiliated Hospital of Anhui Medical University, Hefei, 230022, People’s Re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d25ed2c2d6d145249e26f153f419bebf
Autor:
Radosław Bogusz, Małgorzata Latoszewska, Iwona Szymańska, Danuta Jaworska, Karolina Szulc, Edyta Lipińska, Anna Florowska, Małgorzata Nowacka, Dorota Pietrzak
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 19, p 9038 (2024)
Meat delicatessen products, including pâtés, are important for consumers’ daily diets. However, due to the complex recipe composition, pâtés can also contain allergens such as gluten. Simultaneously, powdered edible insects are increasingly use
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f803440c4330484da5f35768e8ed0334
Publikováno v:
한국균학회지, Vol 51, Iss 1, Pp 39-49 (2023)
This study aimed to screen and investigate the microbiological characteristics, enzyme activity, and physiological functionality of unrecorded wild yeasts from the Wolsung valley of South Deogyu mountain and Jinjamcheon in Daejeon city, Korea. Candid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/985156136efb4746bc3f0ed6a782d787
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 73, Iss 1, Pp 38-49 (2023)
The purpose of this study was to investigate the chemical, proteolysis, microbiological, colour and textural characteristics of Serbian Kačkavalj cheese in order to determine the variability degree between cheeses, compare their properties to other
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cebcb1a52f114405b8346ff28e848cc1
Autor:
François Tapsoba, Nicolas Ouédraogo, Boureima Kagambèga, Ali Ouédraogo, Oumarou Zongo, Fulbert Nikièma, Aly Savadogo
Publikováno v:
Journal of Ethnic Foods, Vol 9, Iss 1, Pp 1-11 (2022)
Abstract This study aimed to evaluate the microbiological characteristics of bread dough and the nutritional quality of “Tabnen-naow,” an ethnic artisan bread consumed mainly in Burkina Faso. Originating in Boussé, this bread is spreading to the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13ee055500974ff083c60548b058f893
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
한국균학회지, Vol 50, Iss 1, Pp 65-73 (2022)
This study aimed to isolate wild yeasts from seawaters and soils samples of the Haeundae and Mongdol beaches on the southern coast of Korea, and to characterize these unrecorded wild yeast strains. In total, 41 strains, representing 37 different spec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e896cd76641c4cee92cbd94f941baf9e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.