Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "MICROBIAL FOOD ADDITIVES, PROTECTIVE AND STARTER CULTURES (FOOD INDUSTRY)"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
16
pro vyhledávání:
'"MICROBIAL FOOD ADDITIVES, PROTECTIVE AND STARTER CULTURES (FOOD INDUSTRY)"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Investigation of microbial interactions of Lactobacillus paracasei CNCM I-1518 with elderly gut microbiota and Clostridium difficile using advanced intestinal fermentation models
Autor:
Fehlbaum, Sophie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fd2e508769f3bbc48935b7862bc0a586
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
A nutrigenomics approach to understand the physiological properties of dairy products and probiotics
Autor:
Sagaya, Mary Francina
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1c6d9cb131571e841fbc81c9e923b75a
https://hdl.handle.net/20.500.11850/152988
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Development of new starter cultures for meat fermentations
Autor:
Marty, Esther
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::852f4831f4d979087b63d7b5814bdfe0
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Biodiversity of lactic acid bacteria in raw camel milk products of East Africa and genomic and functional characterization of predominant lactose-adapted Streptococcus infantarius subsp. infantarius
Autor:
Jans, Christoph Viktor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::964ed66d77fb0027d063988054a86c45
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
In vitro assessment of bacteriocinogenic probiotics for prevention and treatment of salmonella in children using novel in vitro continuous colonic fermentation and cellular models
Autor:
Zihler, Annina
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::72dafa846aa5cefa879c20fd9cbd4dc3
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
Novel Technologies for detection, production and screening of stress tolerant bifidobacteria
Autor:
Reimann, Sebastian
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::38e31dcc30c9d424eced1af747ba318e
https://hdl.handle.net/20.500.11850/116387
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
Biodiversity and microbial safety of artisanal Malian sour milk fènè and development of adapted starter cultures for controlled production
Autor:
Wullschleger, Stephan M.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7a7cffddc2e2eefba1c899ff9878b303
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 8
8
Novel technological approaches to enhance stress tolerance of Bifidobacterium longum NCC2705 cells using continuous cultures
Autor:
Mozzetti, Valeria
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::05929d833b79b2a5e3899f6041df0278
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 9
9
Control of Listeria contamination on the surface of semi-hard cheeses by natural ecosystems and protective cultures
Autor:
Roth, Emmanuelle
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8c04394f77fc1a736851d99aded33776
https://hdl.handle.net/20.500.11850/116388
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 10
10
The inoculum of the cassava product attiéké: Microbiological diversity, impact on product quality and safety, and development of a controlled fermentation process
Autor:
Kastner, Sabine
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4a1fa9aedf31e4823ad9bf765c630483
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
Další »
[2]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
12
chemical engineering
12
fos: chemical engineering
9
life sciences
5
ddc:570
5
ddc:660
3
medical sciences, medicine
2
microbiology of milk and milk products (dairying)
2
mikrobiologie von milch und milchprodukten (milchproduktion)
1
animal models in medicine
1
bacteriophages (virology)
1
bakteriophagen (virologie)
1
ddc:610
1
escherichia (microbiology)
1
escherichia (mikrobiologie)
1
food microbiology
1
genomics (molecular genetics)
1
genomik (molekulare genetik)
1
lactobacillus (microbiology)
1
lactobacillus (mikrobiologie)
1
microbial diversity (microbial ecology)
1
microbial ecology
1
mikrobielle diversitat (mikrobielle okologie)
1
tierische modelle in der medizin
Vydavatel
15
eth zurich
1
eth
Zdroj
16
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......