Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"MICHAL, Ondřej"'
Autor:
Klicpera, Milan, Michal, Ondrej, Hovancik, David, Carva, Karel, Rosa, Oscar Ramon Fabelo, Orlita, M., Sechovsky, Vladimir, Pospisil, Jiri
VBr$_3$ is a van der Waals antiferromagnet below the N\'eel temperature of 26.5 K with a saturation moment of 1.2 mB/f.u. above the metamagnetic transitions detected in the in-plane and out-of-plane directions. To reveal the AFM structure of VBr$_3$
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2407.16253
Autor:
Štroner, Martin, Urban, Rudolf, Křemen, Tomáš, Braun, Jaroslav, Michal, Ondřej, Jiřikovský, Tomáš
Publikováno v:
In Measurement January 2025 242 Part A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hardoň, Štefan, Kúdelčík, Jozef, Hornak, Jaroslav, Michal, Ondrej, Totzauer, Pavel, Trnka, Pavel
Publikováno v:
In Transportation Research Procedia 2019 40:30-33
Autor:
MICHAL, Ondřej
This bachelor thesis examines the use of modern nicotine products through contingency tables and tests them using the chi-squared test. The main objective of the thesis is to determine the use of modern nicotine products among students of the Univers
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2186::662a6d8c8e17d34a3bc1e961b5d725ec
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-526151
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-526151
Autor:
Marcela Klimešová, Jiří Horáček, Michal Ondřej, Ivan Manga, Ivana Koláčková, Ludmila Nejeschlebová, Antonín Ponížil
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 9, Iss 1, Pp 154-159 (2015)
There was investigated microbial quality of spices used in production of meat products (black pepper, allspice, coriander, juniper, cumin, cinnamon, badian, mustard, bay leaf, paprika, rosemary, garlic, ginger, thyme, cardamom). The spices were analy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f365003956894feeb5abccb9b2c27f78
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plant Protection Science, Vol 46, Iss 2, Pp 66-71 (2010)
Twenty fungal species were isolated from sclerotia of ergot (Claviceps purpurea) originating from rye. In in vitro tests with the anamorphic stage of ergot (known as Sphacelia segetum) high mycoparasitic activity was exhibited only by two of them - C
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e04d3ae5861147218cd8261e1738ff78