Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"MFGM, milk fat globule membrane"'
Publikováno v:
Current Research in Food Science
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss, Pp 182-190 (2022)
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss, Pp 182-190 (2022)
Post-translational modification structure of food's proteins might be changed during processing, thereby affecting the nutritional characteristics of the food product. In this study, differences in protein N-glycosylation patterns between milk and yo
Autor:
M D Van Loan, Nancy Rivera, Bruce D. Hammock, Romina Sacchi, T S Rogers-Soeder, J B German, Elizabeth Beals, Erik R. Gertz, Elieke Demmer, Shizuo G. Kamita, Jennifer T. Smilowitz, Angela M. Zivkovic
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science
CVD and associated metabolic diseases are linked to chronic inflammation, which can be modified by diet. The objective of the present study was to determine whether there is a difference in inflammatory markers, blood metabolic and lipid panels and l
Autor:
Åke Nilsson
Publikováno v:
Journal of Pediatrics; 173, pp 53-59 (2016)
Sphingomyelin (SM), glycosphingolipids, and gangliosides are important polar lipids in the milk fat globule membrane but are not found in standard milk replacement formulas. Because digestion and absorption of SM and glycosphingolipids generate the b
Autor:
Nana Mikami, Mitsuhiro Tada, Hitoshi Sohma, Yasuo Kokai, Yoichi M. Ito, Yoshihisa Katsuragi, Noriko Osaki, Ryuji Ochiai, Kazuichi Tomonobu
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science
We conducted a randomised, double-blind, placebo-controlled trial to elucidate the effects of dietary milk fat globule membrane (MFGM) on the physical performance of community-dwelling Japanese adults. For this 24-week study, 115 middle-aged subjects
Autor:
Elieke Demmer, Angela M. Zivkovic, Nancy Rivera, Erik R. Gertz, Jennifer T. Smilowitz, J. Bruce German, Marta D. Van Loan, Tara S. Rogers
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science
Meals high in SFA, particularly palmitate, are associated with postprandial inflammation and insulin resistance. Milk fat globule membrane (MFGM) has anti-inflammatory properties that may attenuate the negative effects of SFA-rich meals. Our objectiv
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5a5f8ecee076d8ce16e149701ec4ae1e
https://escholarship.org/uc/item/0mn6d1sb
https://escholarship.org/uc/item/0mn6d1sb
Publikováno v:
Journal of nutritional science, 5 (e21), 1-9
Journal of Nutritional Science
Journal of Nutritional Science
The present study examined the effect of milk phospholipids (milk-PL) on lipid metabolism and on other risk factors for CVD, in comparison with milk fat (control) or soya phospholipids (soya-PL), respectively. Two double-blind parallel-group interven
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e10c405bd9a1fa80833c4f4c684b8bdf
https://publikationen.bibliothek.kit.edu/1000055935/4299412
https://publikationen.bibliothek.kit.edu/1000055935/4299412
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.