Zobrazeno 1 - 10
of 638
pro vyhledávání: '"MESHRAM, N."'
Publikováno v:
3 Biotech; 10/14/2024, Vol. 14 Issue 11, p1-23, 23p
Autor:
Li Z; Department of Food Science and Technology, The Ohio State University, Columbus, OH 43210, United States., Zhong S; Human Nutrition Program, The Ohio State University, Columbus, OH 43210, United States., Meshram N; Human Nutrition Program, The Ohio State University, Columbus, OH 43210, United States., Kopec RE; Human Nutrition Program, The Ohio State University, Columbus, OH 43210, United States; Foods for Health Discovery Theme, The Ohio State University, Columbus, OH 43210, United States. Electronic address: kopec.4@osu.edu.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Dec 04; Vol. 468, pp. 142347. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 04.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Farm Sciences; Mar-Jun2024, Vol. 14 Issue 1/2, p11-14, 4p
Publikováno v:
Journal of the Indian Society of Coastal Agricultural Research; 2023, Vol. 41 Issue 2, p1-6, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kakde, A. S., Wakde, G. C., Wani, M. A., Gaikwad, V. M., Meshram, N. S., Lad, A. B., Rewatkar, K. G., Belekar, R. M.
Publikováno v:
Journal of Sol-Gel Science & Technology; Aug2023, Vol. 107 Issue 2, p401-416, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.