Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"MEDIATED GLYCEROLYSIS REACTIONS"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 41:1905-1909
Factors affecting the progress of glycerolysis reactions with butteroil mediated by two lipase preparations (from Pseudomonas sp.) in dual liquid phase mixtures devoid of solvent were evaluated. Within the range of parameters evaluated, the condition
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 41:1899-1904
Factors affecting the progress of glycerolysis reactions with butteroil mediated by two lipase preparations (from Pseudomonas sp.) in single liquid phase mixtures containing 2-methyl-2-propanol were evaluated. Within the range of parameters evaluated
Publikováno v:
FEMS Microbiology Reviews. 15(1):29-63
Many different bacterial species produce lipases which hydrolyze esters of glycerol with preferably long-chain fatty acids. They act at the interface generated by a hydrophobic lipid substrate in a hydrophilic aqueous medium. A characteristic propert
Autor:
Karl-Erich Jaeger, Stéphane Ransac, Bauke W. Dijkstra, Charles Colson, Margreet Heuvel, Onno Misset
Many different bacterial species produce lipases which hydrolyze esters of glycerol with preferably long-chain fatty acids. They act at the interface generated by a hydrophobic lipid substrate in a hydrophilic aqueous medium. A characteristic propert
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a0744642c885ea948e8577992cc934e2
https://hdl.handle.net/11370/e08b7fe1-0670-4003-b2bb-ca9456c27e16
https://hdl.handle.net/11370/e08b7fe1-0670-4003-b2bb-ca9456c27e16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Oleo Science; 2022, Vol. 71 Issue 9, p1337-1348, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.