Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"MEDEIROS, LAISSA BENITES"'
Autor:
Deon, Barbara Cecconi, Medeiros, Laissa Benites, Lúcia de Freitas Saccol, Ana, Hecktheuer, Luisa Helena, Saccol, Silvana, Naissinger, Maritiele
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology September 2014 39(1):40-46
Autor:
Medeiros, Laissa Benites
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSMUniversidade Federal de Santa MariaUFSM.
The aim of this study was to evaluate the microbiota of vegetables under different conditions of time and temperature. We evaluated samples of lettuce, tomatoes, carrots and beets randomly collected from supermarkets in Santa Maria (RS). The samples
Externí odkaz:
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/5772
Autor:
Batista, Priscila de Lima, Stangarlin, Lize, Medeiros, Laissa Benites, Serafim, Ana Lúcia, de Jesus, Naína Lopes de Souza, Peixoto, Caroline dos Santos, Moreira, Mariane Rossato
Publikováno v:
Brazilian Journal in Health Promotion; Vol. 28 No. 4 (2015): Outubro-Dezembro; 578-586
Revista Brasileña en Promoción de la Salud; Vol. 28 Núm. 4 (2015): Outubro-Dezembro; 578-586
Revista Brasileira em Promoção da Saúde; v. 28 n. 4 (2015): Outubro-Dezembro; 578-586
Revista Brasileira em Promoção da Saúde
Universidade de Fortaleza (Unifor)
instacron:UFOR
Brazilian Journal in Health Promotion; Vol. 28 No. 4 (2015); 578-586
Revista Brasileña en Promoción de la Salud; Vol. 28 Núm. 4 (2015); 578-586
Revista Brasileira em Promoção da Saúde; v. 28 n. 4 (2015); 578-586
Revista Brasileña en Promoción de la Salud; Vol. 28 Núm. 4 (2015): Outubro-Dezembro; 578-586
Revista Brasileira em Promoção da Saúde; v. 28 n. 4 (2015): Outubro-Dezembro; 578-586
Revista Brasileira em Promoção da Saúde
Universidade de Fortaleza (Unifor)
instacron:UFOR
Brazilian Journal in Health Promotion; Vol. 28 No. 4 (2015); 578-586
Revista Brasileña en Promoción de la Salud; Vol. 28 Núm. 4 (2015); 578-586
Revista Brasileira em Promoção da Saúde; v. 28 n. 4 (2015); 578-586
Objective: To evaluate the nutritional composition of meals served at a Food and Nutrition Service in relation to the nutritional parameters established by the Worker’s Food Program, and to evaluate the risk factors associated to the non-communicab
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6b4f48ad4a34a5aeb421249e0583ec3c
https://periodicos.unifor.br/RBPS/article/view/3694
https://periodicos.unifor.br/RBPS/article/view/3694
Autor:
Medeiros, Laissa Benites
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações do UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
The aim of this study was to evaluate the microbiota of vegetables under different conditions of time and temperature. We evaluated samples of lettuce, tomatoes, carrots and beets randomly collected from supermarkets in Santa Maria (RS). The samples
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::3890b743f0bf8fcbe2acd78273b6cf70
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/5772
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/5772
Autor:
Saccol, Ana Lúcia de Freitas, Serafim, Ana Lúcia, Hecktheuer, Luisa Helena Rychecki, Medeiros, Laissa Benites, Spinelli, Mônica Glória Neumann, de Abreu, Edeli Simioni, Chaud, Daniela Maria Alves
Publikováno v:
In Food Control September 2013 33(1):301-305
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.