Zobrazeno 1 - 10
of 1 886
pro vyhledávání: '"MEAT TENDERNESS"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 12, Pp 11415-11424 (2024)
ABSTRACT: Despite a high volume of market (cull) dairy cows entering the food chain every year, beef from market dairy cows is largely considered insignificant when compared with beef from beef cattle in the market and is widely thought to be usable
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9afa129ed9f94c80a77f264c008fb4cb
Autor:
Thu Nu Anh Le, Huong Thi Duong, Phuong Thi Lan Le, Thuong Thi Nguyen, Thuan Thi Duy Phan, Phung Dinh Le, Van Huu Nguyen
Publikováno v:
Veterinary World, Vol 17, Iss 10, Pp 2295-2303 (2024)
Background and Aim: A Luoi Yellow cattle is an indigenous cattle breed that is raised in the A Luoi District, Vietnam, characterized by its small body size, high adaptability, and meat quality favored by domestic consumers. Marker-assisted selection
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a65d9d2c81e04a13bc606250993e046b
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 11, Pp 104176- (2024)
ABSTRACT: This study was conducted to evaluate the effects of walnut green husk extract (WGHe) on the growth performance, meat quality, antioxidative status, gut morphology, and microbiota diversity of broilers. A total of 216 one-day-old broilers we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb920cf55cb34127bf35909b9731efd0
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 9, Iss 1, Pp 40-52 (2024)
The meat industry is one of the most dynamic and competitive sectors of the food industry. As the global population keeps on growing and the demand for protein does the same, the consumers define ever higher standards of quality for the meat producer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fff0602754b44969a9df16ab589e8e36
Autor:
D. M. Andreeva, M. G. Mykhalko, B. V. Gutyj, A. M. Shostya, I. H. Lumedze, S. O. Usenko, T. S. Lumedze
Publikováno v:
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. Серія: Сільськогосподарські науки, Vol 26, Iss 100, Pp 49-56 (2024)
The article investigated the dependence of the histological structure of m. Longissimus thoracis muscle in immunocastrated pigs vaccinated with the “Improvak” vaccine from the company “Zoetis”, USA, and in non-castrated pigs fattened under th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/101fad53de61408a8743445a941536af
Autor:
P.Q. Yuan, S. Lin, J.Y. Peng, Y.X. Li, Y.H. Liu, P. Wang, H.J Zhong, X.M. Yang, L.Q. Che, B. Feng, D.I. Batonon-Alavo, Y. Mercier, X.L. Zhang, Y. Lin, S.Y. Xu, J. Li, Y. Zhuo, D. Wu, Z.F. Fang
Publikováno v:
Animal, Vol 17, Iss 11, Pp 100986- (2023)
Methionine is indispensable for growth and meat formation in pigs. However, it is still unclear that increasing dietary sulphur-containing amino acid (SAA) levels using different methionine sources affects the growth performance and meat quality of b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d7b565bb82b4ed1a67b999e1be9449a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ender UZABACI, Deniz DINCEL
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 28, Iss 5, Pp 613-620 (2022)
Genes or genetic markers related to meat quality have been studied for many years. Th e CAST gene is one candidate gene aff ecting meat tenderness in cattle. Th is meta-analysis aimed to examine the association of c.2832A>G polymorphism of the CAST g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa525caa361e40b091b482ea0da2810e