Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"MBIU, J."'
Autor:
AMONGI, W., KATO, F., MALE, A., NAKYANZI, B., SEBULIBA, S., KABWAMA, A., MBIU, J., WILLIAMS, M., BAGUMA, G., MUKANKUSI, C.
Publikováno v:
African Crop Science Journal; 2023, Vol. 31 Issue 1, p85-111, 27p
Autor:
AMONGI, W., KATO, F., MALE, A., MUSOKE, S., ACAM, C., KABWAMA, A., NAKYANZI, B., SEBULIBA, S., WILLIAMS, M., MBIU, J., BAGUMA, G., MUKANKUSI, C.
Publikováno v:
African Crop Science Journal; 2021, Vol. 29 Issue 3, p401-431, 31p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amongi, W., Kato, F., Male, A., Nakyanzi, B., Sebuliba , S., Kabwama, A., Mbiu, J., Williams, M., Baguma, G., Mukankusi, C.
Publikováno v:
African Crop Science Journal; Vol. 31 No. 1 (2023); 85-111
Common bean (Phaseolus vulgaris L.) is a staple and nutritious leguminous food crop for all income categories in Africa. Efforts to improve its yield performance and nutritional components, especially iron and zinc have resulted in release of several