Zobrazeno 1 - 10
of 696
pro vyhledávání: '"MAZZAFERA, P."'
Autor:
Juan Pablo Portilla Llerena, Eduardo Kiyota, Fernanda Raquel Camilo dos Santos, Julio C. Garcia, Rodrigo Faleiro de Lima, Juliana Lischka Sampaio Mayer, Michael dos Santos Brito, Paulo Mazzafera, Silvana Creste, Paula Macedo Nobile
Publikováno v:
GM Crops & Food, Vol 15, Iss 1, Pp 67-84 (2024)
ABSTRACTThe agricultural sugarcane residues, bagasse and straws, can be used for second-generation ethanol (2GE) production by the cellulose conversion into glucose (saccharification). However, the lignin content negatively impacts the saccharificati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ea2056f77d8469a8f63c4456916feb2
Application of Protein Hydrolysate Improved the Productivity of Soybean under Greenhouse Cultivation
Autor:
Daniele Caroline Hörz Engel, Daniela Feltrim, Mayara Rodrigues, João Leonardo Corte Baptistella, Paulo Mazzafera
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 8, p 1205 (2024)
Protein hydrolysates are plant biostimulants containing amino acids, oligopeptides, and peptides in their composition. When supplied to plants, protein hydrolysates (HPs) have been identified to improve nitrogen metabolism, enhance the activity of an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/00490777627249ffb992c5811ae1cc21
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 13, p 1853 (2024)
The maturation of Arabica coffee fruits is influenced by both endogenous and external factors. The stage of fruit maturation affects the chemical composition of the beans, which in turn impacts the quality of the coffee beverage. During maturation, t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7cdb381f8c3d4430beccf98b4ae13c6d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Herminia Emilia Prieto Martinez, Sara Adrián López de Andrade, Ricardo Henrique Silva Santos, João Leonardo Corte Baptistella, Paulo Mazzafera
Publikováno v:
Scientia Agricola, Vol 81 (2023)
ABSTRACT The coffee sector is estimated to have a retail market value in excess of USD 83 billion, and over 125 million jobs have been created in the global coffee chain. The coffee specialty market has recently increased significantly, generating op
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8dd2d0ad0674d9781b2b0de7578d0d6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.