Zobrazeno 1 - 10
of 115
pro vyhledávání: '"MAXIMO, GUILHERME J."'
Autor:
Passos, Rafaela M. dos a, Ferreira, Ramon S.B. a, Morgano, Marcelo A. b, de Souza, Patrícia T. a, Meirelles, Antonio J.A. a, Batista, Eduardo A.C. a, Maximo, Guilherme J. a, Ferreira, Marcela C. c, Sampaio, Klicia A. a, ⁎
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products 15 December 2024 222 Part 4
Autor:
Magalhães, Ana M.S. a, Souza, Vitor A.C. b, Brentan, Bruno M. c, Meirelles, Antonio J.A. a, Maximo, Guilherme J. a, ⁎
Publikováno v:
In Fluid Phase Equilibria March 2025 590
Autor:
Hijo, Ariel A.C. Toledo a, ⁎, Meirelles, Aureliano A.D. b, Maximo, Guilherme J. a, Cunha, Rosiane L. b, Meirelles, Antonio J.A. a
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 1 April 2024 399
Autor:
Aragão, Vitor C., Maximo, Guilherme J. ⁎
Publikováno v:
In Food Research International February 2024 177
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andrade, Sabrina S. a, Ferreira, Ramon S.B. a, Farias, Fabiane O. b, Soares, Rafael de P. c, Costa, Mariana C. d, Corbi, Pedro P. e, Meirelles, Antonio J.A. a, Batista, Eduardo A.C. a, Maximo, Guilherme J. a, ⁎
Publikováno v:
In Food Research International November 2023 173 Part 2
Autor:
Magalhães, Ana M.S. a, Brentan, Bruno M. b, Meirelles, Antonio J.A. a, Maximo, Guilherme J. a, ⁎
Publikováno v:
In Fluid Phase Equilibria November 2023 574
Autor:
Pereira, Ericsem a, b, c, Fernandes, Jean-Michel b, c, Gonçalves, Raquel b, c, Pinheiro, Ana C. b, c, ⁎, Salomé Duarte, M. b, c, Madalena Alves, M. b, c, Meirelles, Antonio J.A. a, Maximo, Guilherme J. a, Vicente, Antonio A. b, c
Publikováno v:
In Food Chemistry 16 April 2023 406
Autor:
Andrade, Sabrina S. a, Sampaio, Klícia A. a, Costa, Mariana C. b, Corbi, Pedro P. c, Meirelles, Antonio J.A. a, Maximo, Guilherme J. a, ⁎
Publikováno v:
In Food Research International October 2022 160
Autor:
Toledo Hijo, Ariel A.C. a, Alves, Claudinei b, Farias, Fabiane O. a, Peixoto, Vinicius S. a, Meirelles, Antonio J.A. a, Santos, Gustavo H.F. b, Maximo, Guilherme J. a, ⁎
Publikováno v:
In Food Research International July 2022 157