Zobrazeno 1 - 10
of 157
pro vyhledávání: '"MAUCOURT, M."'
Autor:
Bourgis, F., Kilaru, Aruna, Cao, X., Legrand, E., Beauvoit, B., Maucourt, M., Deborde, C., Moing, A., Ebongue, G-F., Drira, N., Ohlrogge, J., Arondel, V.
Publikováno v:
ETSU Faculty Works.
Externí odkaz:
https://dc.etsu.edu/etsu-works/4867
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Urrutia Rosauro, Maria, Bernillon, Stéphane, Maucourt, M., Deborde, Catherine, Jacob, Daniel, Ballias, Patricia, Sellier, H., Gibon, Yves, Quillere, Isabelle, Hirel, Bertrand, Giauffret, Catherine, Moing, Annick
Publikováno v:
Plant Biology Europe EPSO/FESPB 2016
Plant Biology Europe EPSO/FESPB 2016, Jun 2016, Prague, Czech Republic
Plant Biology Europe EPSO/FESPB 2016, Jun 2016, Prague, Czech Republic
CT2 ; Département BAP; Leaf marker metabolites for low nitrogen stress in maize. Plant Biology Europe EPSO/FESPB 2016
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2e7ed372678380da93f06e015c3d866c
https://hal.science/hal-01605806
https://hal.science/hal-01605806
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Audergon J. M., Ruiz D., Bachellez A., Gouble B., Grotte M., Bogé M., Blanc A., Corre M. N., Croset C., Reling P., Reich M., Bureau S., Ferréol A. M., Lambert P., Pascal T., Renard C. M. G. C., Poëssel J. L., Signoret V., Quilot B., Boudheri K., Renaud C., Dirlewanger E., Deborde C., Maucourt M., Moing A., Arus P., DONDINI, LUCA, TARTARINI, STEFANO, SANSAVINI, SILVIERO
Within the ISAFRUIT European Integrated Project, a work package (6.1) is dedicated to the genetic bases of fruit quality and health properties. It is subdivided into six main tasks, two of them for the apricot and peach quality attributes: task 1 “
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::8630304e10a6c8533d00002e0e756a38
http://hdl.handle.net/11585/90459
http://hdl.handle.net/11585/90459
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abbes, Z., Brouquisse, R., Chaïbi, W., Wahbi Djebali, Hediji, H., Maucourt, M., Moing, A., Zoghlami, L. B.
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology
African Journal of Biotechnology, Academic Journals, 2011, 10 (4), pp.567-579
Scopus-Elsevier
African Journal of Biotechnology; Vol 10, No 4 (2011); 567-579
African Journal of Biotechnology 4 (10), 567-579. (2011)
African Journal of Biotechnology, Academic Journals, 2011, 10 (4), pp.567-579
Scopus-Elsevier
African Journal of Biotechnology; Vol 10, No 4 (2011); 567-579
African Journal of Biotechnology 4 (10), 567-579. (2011)
Publication Inra prise en compte dans l'analyse bibliométrique des publications scientifiques mondiales sur les Fruits, les Légumes et la Pomme de terre. Période 2000-2012. http://prodinra.inra.fr/record/256699; International audience; The effects
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0d0f397c6bad6c3fa39ee57ef8451603
http://hdl.handle.net/20.500.12278/111312
http://hdl.handle.net/20.500.12278/111312
Autor:
PEREIRA, G. E., GAUDILLÈRE, J.-P., VAN LEEUWEN, C., HILBERT, G., MAUCOURT, M., DEBORDE, C., MOING, A., ROLIN, D.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Differences in wine flavour proceed primarily from grape quality. Environmental factors (climate, soil), cultivars and training systems modify many grape and wine quality traits. Metabolic profiling based on proton nuclear magnetic resonance (1H-NMR)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4c9ea940138b9ddeea630059a2213262
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/159422
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/159422