Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"MATRAXIA, Michele"'
Autor:
Viola, Enrico, Naselli, Vincenzo, Prestianni, Rosario, Matraxia, Michele, Pirrone, Antonino, Craparo, Valentina, Seminerio, Venera, Vagnoli, Paola, Porrello, Antonella, Badalamenti, Natale, Maggio, Antonella, Settanni, Luca, Moschetti, Giancarlo, Francesca, Nicola, Alfonzo, Antonio
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Autor:
Alfonzo, Antonio, Prestianni, Rosario, Gaglio, Raimondo, Matraxia, Michele, Maggio, Antonella, Naselli, Vincenzo, Craparo, Valentina, Badalamenti, Natale, Bruno, Maurizio, Vagnoli, Paola, Settanni, Luca, Moschetti, Giancarlo, Francesca, Nicola
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 December 2021 360
Autor:
Alfonzo, Antonio, Gaglio, Raimondo, Francesca, Nicola, Barbera, Marcella, Saiano, Filippo, Santulli, Andrea, Matraxia, Michele, Rallo, Francesco, Moschetti, Giancarlo
Publikováno v:
In Food Control October 2018 92:301-311
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MATRAXIA, Michele
La ricerca di microrganismi fermentanti in grado di migliorare le proprietà microbiologiche, fisiche, chimiche, sensoriali e organolettiche delle bevande alcoliche fermentate come vino, birra, idromele, sidro, è considerata ad oggi un punto chiave
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::1be07b755bb561f6a6d9780dec69f391
https://hdl.handle.net/10447/549964
https://hdl.handle.net/10447/549964
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.