Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"MASYITHOH, DEWI"'
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 8, Iss 1, Pp 266-71 (2023)
The aim of this study is to investigate factors affecting customer behaviours towards purchasing decisions of honey. A questionnaire was used to collect data; the data were analysed with a quantitative research method. Structural Equation Modelling i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/190ac9d6e62f45dea46ae72d9ad05d56
Autor:
Susilo Agus, Pranowo Dodyk, Cahyati Miftakhul, Nurjannah, Awaludin Prihanto Asep, Masyithoh Dewi, Fitria Pangesti Indha, Yuda Ihwanudin Ahmad
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 88, p 00011 (2024)
Soap is the result of a saponification reaction between fatty acids and bases, which produces soap and glycerol. Transparent solid soap has attracted public attention because it is more attractive and can be used as a body cleanser. Honey is known to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33502627d46540d79b1f89f764ea1915
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hidayat, Sofia A., Susilo, Agus, Awwaly, Khothibul U. A., Masyithoh, Dewi, Cahyati, Miftakhul
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2024, Vol. 3132 Issue 1, p1-7, 7p
Autor:
Jaya Firman, Radiati Lilik Eka, Estiasih Teti, Rosyidi Djalal, Lastriyanto Anang, Junus Mochammad, Batoro Jati, Erwan Erwan, Lamerkabel Jacobus Suruka Aifaman, Masyithoh Dewi, Ustadi Ustadi, Pinandita Eggi Pur
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 335, p 00026 (2022)
Honey is thermally heated at various methods to decrease the moisture content and prolong the shelf life. The heating methods might decrease the quality of honey's physicochemical and biochemical properties. The present study thermally treated the ho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5fa1d79438b403985a1555065810b22
Autor:
MASYITHOH, DEWI, KENTJONOWATY, INGGIT, SALLEH, SURAYA MOHAMAD, USTADI, AGUSSALIM, NASTAIN, FIQIH SHOLINA
Publikováno v:
Biodiversitas: Journal of Biological Diversity; Oct2023, Vol. 24 Issue 10, p5626-5633, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.