Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"MASIMANGO, N."'
Publikováno v:
Journal of Animal & Plant Sciences. 45:7809-7821
L’Aspergillus flavus est un champignon cosmopolite, très répandu dans la nature et susceptible de contaminer plusieurs aliments. C’est un champignon qui fait beaucoup parler de lui depuis qu’on a découvert qu’il secrète de métabolites ha
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation, 1977 Jan 01. 31(4/6), 583-605.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45124598
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation, 1979 Jan 01. 33(1), 137-147.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45123178
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation, 1979 Jan 01. 33(1), 149-162.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45123179
Publikováno v:
European Journal of Applied Microbiology & Biotechnology; 1978, Vol. 6 Issue 1, p101-105, 5p
Publikováno v:
European Journal of Applied Microbiology and Biotechnology. 6:101-105
The mechanism involved in the disappearance of aflatoxin B1 from liquid medium by fungus mycelium has been investigated.
Publikováno v:
Applied Microbiology and Biotechnology; March 1978, Vol. 6 Issue: 1 p101-105, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.