Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"MARTINS, Fábio Aurélio Dias"'
Autor:
Félix, Marco Renan, Zauza, Stefânia Barros, Namorato, Filipe Aiura, Castro, Douglas Goulart, Martins, Fábio Aurélio Dias, de Lima Lessa, Josimar Henrique, Guilherme, Luiz Roberto Guimarães, Botelho, Flávia Barbosa Silva
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis September 2023 122
Autor:
Cipriano, Patriciani Estela, da Silva, Rodrigo Fonseca, Martins, Fabio Aurélio Dias, de Lima, Alexandre Boari, de Oliveira, Cynthia, Faquin, Valdemar, Guilherme, Luiz Roberto Guimarães
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis January 2023 115
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Lima Lessa, Josimar Henrique, Araujo, Anderson Mendes, Ferreira, Liniker André, da Silva Júnior, Ediu Carlos, de Oliveira, Cynthia, Corguinha, Ana Paula Branco, Martins, Fábio Aurélio Dias, de Carvalho, Hudson Wallace Pereira, Guilherme, Luiz Roberto Guimarães, Lopes, Guilherme
Publikováno v:
Plant and Soil, 2019 Nov 01. 444(1/2), 331-342.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48704365
Autor:
Lara, Túlio Silva, Lessa, Josimar Henrique de Lima, de Souza, Kamila Rezende Dázio, Corguinha, Ana Paula Branco, Martins, Fabio Aurélio Dias, Lopes, Guilherme, Guilherme, Luiz Roberto Guimarães
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis August 2019 81:10-18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Corguinha, Ana Paula Branco, Souza, Guilherme Amaral de, Gonçalves, Veridiana Cardoso, Carvalho, Camila de Andrade, Lima, Willian Eduardo Amaral de, Martins, Fábio Aurélio Dias, Yamanaka, Celso Hideto, Francisco, Eros Artur Bohac, Guilherme, Luiz Roberto Guimarães
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis February 2015 37:143-150
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.