Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"MARTINOVIC, LARA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sinan, Kouadio Ibrahime, Martinović, Lara Saftić, Peršurić, Željka, Pavelić, Sandra Kraljević, Etienne, Ouattara Katinan, Mahomoodally, Mohamad Fawzi **, Sadeer, Nabeelah Bibi, Zengin, Gokhan *
Publikováno v:
In Process Biochemistry November 2020 98:65-75
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Champion, Morgane, Molle, Odeline, Allais, Olivier, NARAYANANE, Ghislaine, Soler, Louis Georges, Dulieu, Jade, Giraudeau, Blandine, Holler, Mathilde, Landreau, Marine, Malfatto, Solène, Martinovic, Lara, Nikolic, Goran, Trocellier, Louis
Publikováno v:
[Autre] INRAE ALISS-Oqali. 2020, 284 p. + bilan 39 p
Cette étude a pour objectif de comparer les paramètres d’étiquetage et la composition nutritionnelle (teneurs en matières grasses, acides gras saturés, sucres, sel et fibres) des échantillons des Céréales pour le petit-déjeuner collectés
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3c151c483faddd113278a8c277e225b1
https://hal.inrae.fr/hal-03106350/document
https://hal.inrae.fr/hal-03106350/document