Zobrazeno 1 - 10
of 134
pro vyhledávání: '"MARSHALL, Maurice R."'
Autor:
Iqdiam, Basheer M., Welt, Bruce A *, Goodrich-Schneider, Renee, Sims, Charles A, Baker, George L., IV, Marshall, Maurice R.
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life March 2020 23
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Oct2016, Vol. 40 Issue 5, p637-638. 2p.
Autor:
Abuagela, Manal O., Iqdiam, Basheer M., Mostafa, Hussein, Marshall, Sara M., Yagiz, Yavuz, Marshall, Maurice R., Gu, Liwei, Sarnoski, Paul
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing September 2019 117:396-403
Autor:
Iqdiam, Basheer M., Abuagela, Manal O., Marshall, Sara M., Yagiz, Yavuz, Goodrich-Schneider, Renee, Baker, George L., IV, Welt, Bruce A., Marshall, Maurice R.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2019 244:1-10
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Oct2014, Vol. 38 Issue 5, pi-i. 2p.
Autor:
Mostafa, Hussein, Iqdiam, Basheer M., Abuagela, Manal, Marshall, Maurice R., Pullammanappallil, Pratap, Goodrich-Schneider, Renee
Publikováno v:
In Chemical Engineering and Processing - Process Intensification September 2018 131:131-136
Autor:
GUNER, Senem, YAGİZ, Yavuz, TOPALCENGİZ, Zeynal, KRİSTİNSSON, Hordur G., BAKER, George, SARNOSKİ, Paul, WELT, Bruce A., SİMONNE, Amarat, MARSHALL, Maurice R.
Publikováno v:
Volume: 44, Issue: 6 1528-1538
Turkish Journal of Chemistry
Turkish Journal of Chemistry
The aim of the study was to investigate the effect of pH on the lipid oxidation of red onion skin extracts (ROSEs) treated with washed tilapia muscle model systems (WTMS). Minced and buffered washed samples were prepared at pH 6.3 and 6.8. The WTMS w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::93f57abbebb53000d61c44cfe50d4d6c
https://dergipark.org.tr/tr/pub/tbtkchem/issue/62596/945103
https://dergipark.org.tr/tr/pub/tbtkchem/issue/62596/945103
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.