Zobrazeno 1 - 10
of 93
pro vyhledávání: '"MARSELAN"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101503- (2024)
To explore the effect of postharvest dehydration on grape berries and wine quality, we determined physicochemical properties, polyphenols, antioxidant activities, volatile compounds and sensory characteristics for wines brewed by ‘Marselan’ (Viti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9be939751f874a6482c82b26254e8cf8
Autor:
Zicheng Yi, Danqing Zhao, Tengwen Chang, Xiang Chen, Jianrong Kai, Yang Luo, Bangzhu Peng, Binkun Yang, Qian Ge
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 15, p 2468 (2024)
This study investigated the effects of high-hydrostatic-pressure (HHP) treatment of varying intensity (100–600 MPa) and duration (10–30 min) on polyphenols and volatile aromatic compounds in Marselan red wine. The types and concentrations of poly
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dca8ec1dff824737ad839cd051b13e28
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 11, p 1543 (2024)
This study investigated the effect of leaf removal at three stages of grape development on the phenolic and volatile profiles of Cabernet Sauvignon and Marselan grapevines for two consecutive years in the Jieshi Mountain region, an area of eastern Ch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49da635565664e5187f210607f8dc73c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ruilong Li, Siyu Yang, Mengyuan Lin, Sijiang Guo, Xiaoyu Han, Mengmeng Ren, Le Du, Yinghui Song, Yilin You, Jicheng Zhan, Weidong Huang
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2022)
Chinese Marselan grapes are believed to possess the potential to become a characteristic regional variety, whose quality is internationally recognized. The fermentation-related mycobiota from six climatically diverse Marselan-producing regions in Chi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8eaa3777ce2d4a53878cc3cf09547806
Autor:
Xixian Song, Weixi Yang, Xu Qian, Xinke Zhang, Mengqi Ling, Li Yang, Ying Shi, Changqing Duan, Yibin Lan
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 5, p 1110 (2023)
The differences in chemical and sensory characteristics between Marselan and Cabernet Sauvignon in China were investigated with gas chromatography–mass spectrometry (GC-MS) and high-performance liquid chromatography–triple quadrupole mass spectro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c0013a7f41bc4564b06fd51f24d1355a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.